HU | EN

Our Volunteers

The iGNIS Cultural Associations projects couldn`t take place without the help of our volunteers, who do everything they can in order to help the work of the board members. In this corner you can get to know a little more about them.

If you want to help in the organization of different events, contact us at ignis.kulturalis@gmail.com and became our volunteer!

  • PR
    Bemutatkozni nem egyszerű :) Kulcsszavakban fogom megtenni: laptop, változatos, internet, Facebook, utazás, képek, szervezés, videók, egyetem, politika, honlapok, közösség. Erről is szólnak a mindennapjaim. Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat. Az Égjen a láng pontosan ezt hozta az életembe: évről évre megújulni, jobbá válni, lépést tartani a világgal :)
  • önkéntes
    Immár 3 éve az „Égjen a láng” önkéntes csapatához tartozom. Együtt munkálkodunk, kitartunk jóban, rosszban. Minden évben új tagokkal bővül a szorgos csapatunk, de együttes erővel minden végrehajtható. A közösség munkája felbecsülhetetlen, sok kéz, sok fül és sok szem biztosítja a megvalósulást. Számomra a rendezvény az a kihívásokkal és megpróbáltatásokkal teli hely, ahol mindig azon munkálkodunk, hogy legjobbat hozzuk ki minden helyzetből. Mindezek a kihívások és megpróbáltatások megtanítanak arra, hogy a valós életben is hely tudjak majd állni és nem meghátrálni egy adódó helyzetben. Ugyanakkor megnyugvás a léleknek, el tudok merülni önmagamban. Egyedül jó hangulatban megfogalmazhatom a bennem rejlő fohászt.
  • Önkéntes
    Maximalistának tartom magam, mindent aminek nekifogok, a legjobb tudásom szerint próbálok megoldani. A rendezvénnyel kapcsolatos feladatokat is odaadással végzem, és megtisztelő, hogy én foglalkozhatok a színpadi díszítéssel. Azért szeretek szervező lenni, mert úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem a csapatban és azt tehetem, amihez a legjobban értek és amit a legjobban szeretek.
  • Önkéntes