HU | EN

Kicsoda – micsoda?

Az iGNIS Kulturális Egyesület projektjei nem jöhetnek létre azon önkéntesek nélkül, akik szabadidejüket nem sajnálva, legjobb tudásuk szerint segítik a vezetőségi tagok munkáját. Őket ebben a sarokban ismerheted meg.

Ha magadénak érzed az egyesület céljait és szeretnél te is önkéntes lenni, segíteni a tevékenységek megvalósításában, írj nekünk az ignis.kulturalis@gmail.com címre.

 

  • PR
    Bemutatkozni nem egyszerű :) Kulcsszavakban fogom megtenni: laptop, változatos, internet, Facebook, utazás, képek, szervezés, videók, egyetem, politika, honlapok, közösség. Erről is szólnak a mindennapjaim. Szeretem a kihívásokat, az új dolgokat. Az Égjen a láng pontosan ezt hozta az életembe: évről évre megújulni, jobbá válni, lépést tartani a világgal :)
  • önkéntes
    Immár 3 éve az „Égjen a láng” önkéntes csapatához tartozom. Együtt munkálkodunk, kitartunk jóban, rosszban. Minden évben új tagokkal bővül a szorgos csapatunk, de együttes erővel minden végrehajtható. A közösség munkája felbecsülhetetlen, sok kéz, sok fül és sok szem biztosítja a megvalósulást. Számomra a rendezvény az a kihívásokkal és megpróbáltatásokkal teli hely, ahol mindig azon munkálkodunk, hogy legjobbat hozzuk ki minden helyzetből. Mindezek a kihívások és megpróbáltatások megtanítanak arra, hogy a valós életben is hely tudjak majd állni és nem meghátrálni egy adódó helyzetben. Ugyanakkor megnyugvás a léleknek, el tudok merülni önmagamban. Egyedül jó hangulatban megfogalmazhatom a bennem rejlő fohászt.
  • Önkéntes
    Maximalistának tartom magam, mindent aminek nekifogok, a legjobb tudásom szerint próbálok megoldani. A rendezvénnyel kapcsolatos feladatokat is odaadással végzem, és megtisztelő, hogy én foglalkozhatok a színpadi díszítéssel. Azért szeretek szervező lenni, mert úgy érzem, hogy megtaláltam a helyem a csapatban és azt tehetem, amihez a legjobban értek és amit a legjobban szeretek.
  • Önkéntes